Βιογραφικό Ορθοπαιδικού Χειρουργού Τσίντζου Χάρη

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Τσίντζος Χάρης γεννήθηκε στη Χαλκίδα Ευβοίας στις 17/07/1973.

Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη στην Αθήνα και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αρρένων Νέας Σμύρνης.

Το 1991 εισήχθη, κατόπιν εξετάσεων, στην Ιατρική σχολή Semmelweis University of Medicine (αγγλόφωνο τμήμα) στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, από την οποία αποφοίτησε με βαθμό Λίαν Καλώς καθώς και στην συνέχεια κατόπιν εξετάσεων έλαβε πιστοποίηση και ισοτιμία από το ΔΙΚΑΤΣΑ με τον ίδιο βαθμό.

Από το Μάιο του 2002 έως το Μάιο του 2007 ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματιολογία στην ΣΤ´ Ορθοπαιδική κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ Αθηνών, με διευθυντές τον κ. Γλυκοκάλαμο Νικόλαο και τον κ. Μπελδέκο Ανδρέα. Έλαβε τον τίτλο ειδίκευσης Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας, κατόπιν επιτυχούς δοκιμασίας γραπτών και προφορικών εξετάσεων τον Ιούλιο του 2007 από τον Καθηγητή Ορθοπαιδικής κ. Παναγιώτη Ν. Σουκάκο.

Από το 2007 έως και το 2011 διετέλεσε Επικουρικός Επιμελητής Ορθοπαιδικής στο Νοσοκομείο ΚΑΤ Αθήνας για τρεις ετήσιες θητείες, με τον έναν χρόνο εξ´ αυτών στο Ειδικό τμήμα Αθλητικών Κακώσεων και τα υπόλοιπα έτη στην ΣΤ´ Ορθοπαιδική κλινική. Εξειδικεύτηκε στην αντιμετώπιση πολυτραυματιών με την ειδική τεχνική της Ilizarov, στις Αθλητικές κακώσεις και στην επανορθωτική χειρουργική ισχίου, γόνατος και άκρου ποδός.

Από το 2012 έως και σήμερα ιδιωτεύει στο προσωπικό του Ιατρείο, στη Βιοκλινική Αθηνών και ως συνεργάτης στην εταιρεία Athens Ortho Experts.

Είναι παντρεμένος από το 2006 και πατέρας 2 κοριτσιών.